Hij is open!

… de panoramische gaatjescamera.

Nu (lees: morgen) snelsnel naar een fotograaf in de buurt…

081208-hij-is-open

Tips over films laten ontwikkelen in Leuven zijn welkom: ik zoek een fotograafdie liefst zijn filmpjes NIET naar een labo opstuurt – dan loop ik immers het risico dat de negatiefrol machinaal in stukken wordt gesneden en dat is (cfr. panoramabeelden) vooral NIET de bedoeling! 🙂 Goedkoop mag het ook liefst zijn… Ik verwacht nl. niet al TE veel resultaat 😉

@ de Leuvense bloggers: iemand die een beeld heeft van de constructie die we maakten aan de kapstok? Altijd leuk om een behind-the-scenes-beeld te kunnen posten.

Advertenties

7 thoughts on “Hij is open!

  1. Bert Verlinden op de ring (tussen het station en de stella). Goedkoop is hij wel niet, maar een zeer sympathiek man. Als je het hem helemaal uitlegt, zal hij het zeker fascinerend vinden 🙂 Is het een zwart-wit filmpje? Want dat wordt dan wel opgestuurd naar Spector. Vooraf even bellen naar de fotograaf.

  2. Zeg, we worden nu toch wel heeeeel ongeduldig. Vlug nu naar de filmboer. Ikzelf ga regelmatig naar Bert Verlinden. Zeg daar dat je bij een fotoclub bent en je krijgt korting. Of deze nog filmkes zelf ontwikkeld is mij nu ook een vraag? SeeYou.

  3. Ja, Stephanie, je blijft ons geduld op de proef stellen…
    En ja, ik had een poging gedaan om je “kapstok-statief-opstelling” te vereeuwigen,
    maar . . . niet publiceerbaar!
    Wil nog wel eens poging doen met Photoshop of er uit de zwarte schaduwen iets te halen valt . . . “Light and shadows” – je weet maar nooit ??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s