Bad Cirkuz

Bovenstaand beeld is genomen tijdens de finale van Rockvonk, afgelopen zaterdag. In beeld de frontzangeres van Bad Cirkuz. Ik had al wat youtube– en regionale-tv-dingen gezien, en op hun myspace wel wat dingen gehoord. Maar mànlief. Live stààn ze er gewoon. De max. Smaakte echt naar meer. De tweede plek voor de publieksprijs had voor mijn part dan ook een vette eerste mogen zijn. Soit. Ze komen er wel. Ook zonder publieksprijs of winst in Rockvonk.

Wat de vetobeelden betreft… Het gebeurt niet vaak, maar ik ben lichtjes teleurgesteld over wat Veto met mijn beelden van Rockvonk heeft gedaan. Klik hier (zie mijn beelden op pagina 11) en oordeel vooral zelf even.

Nu goed, wat betreft die foto’s… Het was ook lichtjes mijn eigen schuld hoor. Ik vond dat ik te veel leuke portretstand-beelden had om ze niét mee op te nemen in mijn selectie, hoewel er vier landschapsstand-beelden gevraagd werden. Soit. Volgende keer meer geluk. 🙂

Advertenties

7 thoughts on “Bad Cirkuz

  1. Ja, die concert/evenementenfotografie dat ligt je wel! En je hebt er wel het toestel voor natuurlijk (ikke jaloers) …

  2. Ik zag Bad Cirkuz gisteren op Beleuvenissen en kocht na afloop zonder nadenken hun CD aan 5 euro. Persoonlijk vind ik ze live veel sterker dan op cd. Maar een gedachte die vanochtend spontaan in me opkwam toen ik de cd beluisterde was wel: die Laura Groeseneken (de naam heeft ze alleszins al mee) zou ik wel eens graag het repertorium van Hooverphonic zien brengen… Maar blijkbaar heeft ze al een try out gekregen voor Hooverphonic na een goede auditie in de AB. Waarop wacht Alex Callier nog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s