Sleeën is cool.

Eentje van op weekend met de pedagogenvrienden. Enfin ja. “eentje”. Negen eigenlijk.  ’t Zijn der verschillende natuurlijk.

Advertenties

7 thoughts on “Sleeën is cool.

  • Merci voor ’t compliment 🙂
   Eigenlijk echt niet moeilijk, Kris. Gewoon manueel belicht. Daarna automatisch scherpgesteld op een stukje sneeuw dat zich bevond op de afstand waarop mijne kameraad van de berg zou sleeën (in de hoop zijn afdaling scherp te krijgen, maar de bewegingsonscherpte was een pak langer dan gehoopt). Dan op manueel gezet zodat de autofocus zich niet verplaatste. Vervolgens aan Tim signaal gegeven dat-ie mocht vertrekken. Tim kwam van de berg af en ik deed klik-klik-klik-klik-klik-klik-klik-klik-klik (9 keer dus), zonder mijn camera te bewegen.
   Eenmaal thuisgekomen gewoon in photoshop de lagen identiek over elkaar gezet en de achtergrond alleen van de laatste foto overgehouden. Is dus eigenlijk één foto (de laatste van de reeks van 9) met daarover, doch onzichtbaar, 8 cirkeltjes waarin Tim zit.
   Ongeveer begrepen?
   Groetjes.

 1. Toffe foto, ik vind de bewegingsonscherpte net geslaagd.
  Zoals je wel weet hou ik van vignetten maar hier vind ik het iets te prominent. Bij grote effen vlakken komt het een beetje onnatuurlijk over vind ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s