Geboortekaartje Toon

Dit kaartje is het geboortekaartje van Toon. Kennissen van mij gingen voor de tweede keer vader/moeder worden en wilden de oudste dochter (die ik vorig jaar ook fotografeerde) mee op het kaartje hebben.

De zoon is intussen enkele weken oud dus het kaartje is ietwat gedateerd, maar ik vond het belangrijk dat eerst alle belanghebbenden het kaartje zagen…

De kennissen wonen in een huis met een héérlijk groene muur en een geweldig schone grijze tegelvloer (die in realiteit niet zo blinkt als het hier lijkt: heb de letters een photoshopmatige spiegeling gegeven – maar niet verder vertellen hè 🙂 ). Deze ruimte heeft een lichtkoepel bovenaan. Op een zonnige dag dus de perfécte natuurlijk-licht-studio. 😀

Wil je feedback geven? Zoals altijd: grààg! 🙂

7 thoughts on “Geboortekaartje Toon

  1. zonder de uitleg te lezen zag ik direct dat er iets niet klopte met die weerspiegeling. Ik zou die in Photoshop toch nog wat proberen te wijzigen alvorens je op photoshopdisasters terecht komt 😉

    Wel hele coole letters, wist niet dat je dat zo kon kopen. Toffe muur ook trouwens!

  2. @stijn: merci voor de tip, maar kan je jezelf iéts nader verklaren. wat bedoel je met ‘wijzigen’. in welke zin ‘wijzigen’? minder opvallend? kleur? positie? …?

  3. Knap die foto en origineel op een geboortekaartje. Niet zo roze of blauw maar lekker groen. Je bent goed in het bewerken van foto’s maar ja dat hebben we hier al meerdere keren kunnen zien. Ook je oog voor foto’s is schitterend.

  4. Het viel me niet meteen op dat de spiegeling kunstmatig is. Maar bij nader bekijken… bij de N klopt er toch iets niet. In de Club kan je die letters ook kopen.

  5. Fantastisch gedaan, en erg origineel bedacht!
    De gespiegelde N maakt een iets onnatuurlijke hoek bij de poten: m.i. zou deze parallel moeten lopen aan de perspectiefhoek (waar de poten van de N de vloer raken).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s